За насЗа нас

Кои сме ние

Магнум-Д ЕООД е основана през 1995 година с предмет на дейност: Внос и Търговия на климатична,бяла и черна техника. Компанията е официален вносител и представител на марката MIDEA и AUX (за климатична техника), на LG (бяла и черна техника) за Балканския полуостров, както и притежава две собствени марки Arielli (за бяла техника), DSM (за черна техника).

Кратко представяне на марката "MIDEA":

Основана през 1968 год., MIDEA е известна като огромен конгломерат в производството на електродомакински уреди. Тя е една от най-големите компании, произвеждащи бяла техника за домакинството. 

 MIDEA официално навлиза в индустрията за производство на домакински уреди през 1980 год. И започва да използва фабричната марка MIDEA през 1981 год. Днес MIDEA има над 100 000 служители и притежава повече от 10 известни марки в различни индустрии. Освен главния център, който се намира в Shunde,  компанията има производствени центрове и в Guangzhou, Zhongshan, Wuhu, Wuhan, Huai'an, Kunming, Changsha, Hefei, Chongqing, Suzhou и др.

Освен, че обхваща голямата търговска мрежа в цял Китай, компанията има и 21 допълнителни филиали, разположени в САЩ, Германия, Канада, Хонг Конг, Корея, Русия, Франция, Виетнам.

В момента MIDEA държи най-голямата и  пълна верига за производство на климатици, хладилници, микровълнови печки, малки домакински уреди и кухненски принадлежности в Китай. Съществена част от производството включва климатици за домашна употреба, климатици за търговски цели, перални машини, електрически печки, прахосмукачки, хладилници, автомати за вода и др. Компанията предлага и резервни части за уредите: компресори, ел. мотори, магнетрони и трансформатори. През 80те и 90те години MIDEA има ръст в производството – 50%-60%. От началото на новия век бележи допълнителен ръст от 35% годишно.

През 2007 год. MIDEA е увеличила постъпленията / приходите/ си с 30% до 75 милиарда йени, износа на продуктите се е покачил с 40% до 3.12 милиарда долара до 2006 год.

През юни 2007, MIDEA  е класирана на 3-то място в листа на Guangdong за топ 100 предприятия от Съюзния комитет на Guangdong и Сдружението Guangdong. През Октомври 2007, Мидеа е класирана на 52-о място от Националното статистическо бюро сред китайските топ 500 големи предприятия.

Поддържайки бързия си растеж, MIDEA допринася много и за местното икономическо развитие. От 1990 год. MIDEA плаща такси, възлизащи на 10 милиарда йени и е направила дарения за близо 120 милиона йени за социалното благополучие и целите на образованието. 

Гледайки към бъдещето, MIDEA ще продължи да мисли за здравното, научното и социалното развитие, установяване и спазване на промишлените тенденции за разнообразяване и мащабно развитие на местното и обособеното производство.

MIDEA притежава добре развита финансова структура и предварителната способност за разпределение на ресурсите в глобален контекст. Групата цели увеличение на нейната (интегрирана) стойност и по-нататъшно/допълнително подобрение на корпоративната си структура и мениджмънт система. През 2010, Мидеа ще се стреми да стане най-ценната марка за домашни уреди в Китай и международен гигант за производство на електроуреди и да се издигне сред първите 5 доставчици на бяла техника в света, с рекордните доходи от продажби равняващи се на 120 милиарда Йени.

За повече информация: http://midea-bg.com/bg/about/

Кратко преставяне на марката "АUX":

“AUX GROUP” е създадена през 1986 г. и притежава активи на стойност 15,1 билиона Ренминби (RMB). Корпорацията разполага с над 20 000 служители. 

“AUX GROUP” има голям принос в производството на електрическа енергия, домакински електроуреди, комуникационни технологии, недвижими имоти, медицински грижи.

Инвестира и създава 5 промишлени зони - Ningbo, Nanchang, Tianjin, Shanghai, Shen Zhen and Dongguan.

Сега “AUX GROUP” е една от 500те водещи корпорации и сред 25те най-конкурентни предприятия в Китай. Също така е езвестна с националния си иследователски център в областта на инжинерството към Китайската Академия на науките.

“AUX GROUP” притежава две свои марки – “AUX” и“SANXING”.  През 2011 г. “AUX GROUP” има приходи от 32,1 билиона Ренминби(RMB).

Годишния производствен капацитет на “AUX GROUP” е 7 милиона бр. Климатици, 3.2 милиона бр. КVA трансформатори, 10 милиона бр. Електромери, 5 милиона бр. Мобилни телефони, 2 милиона бр. Дребни елетро-домакински уреди.

“AUX GROUP” е един от лидерите на пазара за производство на климатична техника. Климатиците им се продават в над 150 страни по света.

“AUX GROUP” е инвестирала над 700 милиона в основаването на частна болница „Mingzhou” в  Zhejiang Province, която разполага с 1200 легла.

“AUX GROUP”инвестира много и в жилищни, недвижими имоти, туризъм и хотелиерство в in Ningbo, Shanghai, Tianjin, Chengha, Wuxi и други области, даващи възможност за развитие и откриване на работни места.

“AUX GROUP” инвестира повече от 60 милиона за подпомагане развитието на малки публични предприятия, образование и инфраструктура.

Мотото на “AUX GROUP”е „Стабилност, Мир, Честност и Надежда” Активно търси нови предизвикателства и работи усилено за налагането на името си в международен мащаб.

За повече информация: http://aux.bg/bg/za-nas


Мисия

Фирмата разполага със собствена складова площ и транспорт.

По настоящем в МАГНУМ-Д ЕООД работят над 80 човека персонал. Поради разширяването на дейноста, броят им расте непрекъснато.

В основата на завоюването и утвърждаването  на тези позиции стоят наложените още от самото начало на започване на дейността, принципи на етичност и коректност в отношенията с партньорите в бизнеса.

МАГНУМ-Д ЕООД е доказал на своите клиенти и доставчици, че е коректен и лоялен бизнес партньор. Екипът на фирмата е изграден от млади, уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения допринасят за нейното успешно развитие.

Компанията има сключени договори и работи успешно с всички търговски вериги в България.

Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиентите, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.

-         Стремим се към непрекъснато увеличаване на обхвата на нашите правомощия с цел да отговорим на възможно най-много запитвания и оферти.

-         Имаме желание да се разширяваме в международен план .

-         Искаме да вдъхновим нашите клиенти чрез бързи и компетентни услуги, целенасочено и ясно общуване и коректни цени, както и чрез осъществяването на желанията и изискванията на клиентите.

-         Чрез подходящи мерки осигуряваме непрекъснато подобряване с цел качеството на нашите услуги постоянно да се повишава.

НИЕ ГАРАНТИРАМЕ :

-         Отлични, дългосрочни възможности за успешен и печаливш бизнес.

-         Дистрибуция на продукти с утвърдено име.

-         Конкурентни цени и регулярен сервиз.

-         Успешна PR и маркетингова стратегия.

-         Персонално внимание към всеки наш клиент.

НАШИТЕ ЦЕЛИ :

-         За нашите клиенти искаме да сме партньорът, който ще ги съпровожда по пътя към успеха.

-         Искаме да сме надвжден партньор за всички вътрешни и външни партньори.

-         Стремим се към търговски резултати.

-         Отнасяме се към всички клиенти равностойно.

МАГНУМ-Д ЕООД разширява границите на технологията за да осигури на българския пазар възможно най-високо качество климатици и електро-уреди за дома с марките MIDEA, ARIELLI и  DSM.

Визия

През първите 10 години от своето развитие и съществуване, фирмата става лидер на пазара за климатична и хладилна техника.

Притежава две свои марки : ARIELLI – ориентирана към производството на дребни електро-домакински уреди и DSM – ориентирана в произвосдтвото на висококачествена и модерна LCD и LED техника.

Фирмата разполага със собствена складова площ и транспорт.

По настоящем в МАГНУМ-Д ЕООД работят над 80 човека персонал. Поради разширяването на дейноста, броят им расте непрекъснато.

В основата на завоюването и утвърждаването  на тези позиции стоят наложените още от самото начало на започване на дейността, принципи на етичност и коректност в отношенията с партньорите в бизнеса.

МАГНУМ-Д ЕООД е доказал на своите клиенти и доставчици, че е коректен и лоялен бизнес партньор. Екипът на фирмата е изграден от млади, уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.

Компанията има сключени договори и работи успешно с всички търговски вериги в България.

Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиентите, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.


  • Midea
  • AUX
  • Arielli
  • LG